fbpx
  • Na Tehničkom fakulteti PIM Univerziteta se izvodi studijski program Grafički inženjering i dizajn i Industrijsko inženjerstvo i menadžment – energetska efikasnost i zelena energija.

    Grafički dizajn je disciplina dizajna koja se bavi izradom štampanih rješenja što podrazumjeva prasku kombinovanja teksta i slike. U novijem značenju grafički dizajn uključuje grafičke produkcije prilagođene elektronskim medijima tj. Internetu ili televiziji i drugim.

    Inženjeri na studijskom programu Industrijsko inženjerstvo i menadžment – energetska efikasnost i zelena energija  su osposobljeni u domenu projektovanja, građenja i procjene-sertifikacije energetski efikasnih i zelenih zgrada, a u skladu sa aktuelnom nacionalnom i relevantnom inostranom regulativom, kao i za oblast zelene energije.

    Zapošljavanjem inženjera energetske efikasnosti i zelene energije popraviće se kadrovska struktura u našim preduzećima. Svojim radom i znanjima stečenim na ovom studijskom programu, inženjeri će uticati na sveopšti razvoj industrije, na njenu konkurentnost i uticati na razvoj cjelokupnog društva

Oglasna tabla